Ontspannen wonen in Dongen

In de Beljaart in Dongen Noord realiseert Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV 17 sfeervolle woningen onder karakteristieke architectuur. Het project, Fase 2 van “Dongen komt thuis”, bestaat uit maar liefst zeven types:
10 twee-onder-één kapwoningen verdeeld over twee types, 4 hoekwoningen en 3 tussenwoningen. Elke woning heeft een eigen identiteit door wisselende posities van erkers en luifels en de plaats van de voordeur.

Alles wat u wenst en meer

Een woning in “Dongen komt thuis” biedt u alles wat u zich maar kunt wensen. Meer zelfs. Naast een mooie lichte woonkamer en drie slaapkamers is de woning ook voorzien van een ingerichte toilet en badkamer met tegelwerk en sanitair. Standaard is een mooie volwaardige keuken opgenomen in de woning. Wilt u meer luxe dan bestaat de mogelijkheid om de keuken nog verder uit te breiden en de badkamer luxer in te richten. Aan iedereen is gedacht.

Daarnaast heeft u vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. Maar ook een ruime zolder waar u alle kanten mee op kunt. Zeker als u er één of twee dakkapellen op laat plaatsen. Zo tovert u er zomaar een extra ruimte of een werkplek bij. Ten slotte heeft u een tuin met een geïsoleerde garage of een buitenberging, die ook via een achterom te bereiken is. Want dat is wel zo handig met de fiets.

Locatiekaart

Ook voor kinderen is Dongen een dorp waar meer dan genoeg te beleven is. Het telt diverse basisscholen en een school voor voortgezet onderwijs. En met de vele sportverenigingen is er ook op sportief vlak voor ieder wat wils.

Dongen beschikt zelfs over een Dongense jeugdraad die verantwoordelijk is voor allerlei activiteiten voor de jeugd waaronder ook de Dongense jeugdspelen.
Met een rijk verenigingsleven wordt in Dongen van alles georganiseerd. Zo is Dongen Ice een jaarlijks terugkerend evenement met ieder jaar een White Christmas Party, een Duitse avond en meer.

Warme architectuur met een levendig straatbeeld

De 17 woningen in het plan “Dongen komt thuis fase 2” in de Beljaart zijn ontworpen als een samenhangende reeks met tegelijkertijd een interessante verscheidenheid. Door spiegeling en variatie in kleurgebruik is geen enkele woning precies hetzelfde.

In het project zijn diverse woningtypen opgenomen: rijwoningen, eindwoningen met garage en twee-onder-een kapwoningen. Variatie in het gevelbeeld wordt verkregen door wisselende posities van erkers en luifels en de plaatsing van de voordeur: soms in de voorgevel, soms om de hoek.

Om de gevels extra uitstraling te geven zijn in het gevelbeeld twee verschillende erkers ontworpen en worden bij een aantal woningen slanke betonkaders rondom de raamkozijnen toegepast. De buitenkozijnen worden uitgevoerd in hout in een grijze tint.

Optiemogelijkheden

Lekker wonen betekent ook invulling geven aan uw eigen woonwensen. De 17 woningen geven hiervoor alle ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk. Naast de keuze uit 7 verschillende types is er een uitgebreide keuze aan optie- en uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dakkapel, twee extra ruimtes op zolder of om uw woonkamer of keuken 1,2 – 1,8 – of zelfs 2,4 meter langer te maken. Tevens kunt u van uw garage een kantoor of speelkamer maken. Kortom, tal van mogelijkheden!

Geïnteresseerd?

Schrijf je dan snel in!