Eigentijds wonen in de Beljaart

In de Beljaart 4 in Dongen realiseert Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV 34 sfeervolle woningen onder karakteristieke architectuur. Het project, Fase 3 van “Dongen komt thuis”, bestaat uit maar liefst negen types: 2 vrijstaande woningen, 12 twee-onder-één kapwoningen verdeeld over twee types, 8 hoekwoningen en 12 tussenwoningen. Elke woning heeft een eigen identiteit door wisselende posities van kappen, erkers en luifels en de plaats van de voordeur.

Alles wat je wenst en meer

Een woning in “Dongen komt thuis” biedt je alles wat je je maar kunt wensen. Meer zelfs. Naast een mooie lichte woonkamer en drie slaapkamers is de woning ook voorzien van een ingerichte toiletruimte en badkamer met tegelwerk en sanitair.

Bij de types B,D,E,F,G,H* en J is in de basis een mooie volwaardige keuken opgenomen in de woning. Wil je meer luxe dan bestaat de mogelijkheid om de keuken nog verder uit te breiden en de badkamer luxer in te richten. Aan iedereen is gedacht.

Daarnaast heb je vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. Maar ook een ruime zolder waar je alle kanten mee op kunt. Ten slotte heb je een tuin met een garage of een buitenberging.

Locatiekaart

Op vijf minuten fietsen vanaf het centrum van Dongen ligt aan de noordzijde van Dongen de wijk de Beljaart 4. Aan de rand van deze wijk, grenzend aan groen gebied en nabij de buurtvoorzieningen en het speelgebied Beljaart Buiten bevindt zich het plan “Dongen komt thuis” fase 3.

De woningen liggen aan de groene rand van de Beljaart, nabij buurtvoorzieningen zoals een supermarkt en diverse scholen én het speelgebied Beljaart Buiten. Het project “Dongen komt thuis” fase 3 biedt woningen voor een brede doelgroep, zowel voor starters als voor gezinnen biedt het project volop keus.

Warme architectuur met een levendig straatbeeld

De 34 woningen in het plan “Dongen komt thuis” fase 3 zijn ontworpen als een samenhangende reeks met tegelijkertijd een interessante verscheidenheid. De robuuste en kloeke architectuur uit de vorige fasen van “Dongen komt thuis” zetten we in fase 4 van de Beljaart voort.
In deze fase komt een veelheid aan woningen voor: rijwoningen, eindwoningen met garage, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. De hoofdkleur van het gevelmetselwerk is bij alle woningen uniform: een genuanceerde warmbruine handvorm baksteen. De buitenkozijnen worden uitgevoerd in hout in een grijze kleurstelling, de voordeuren en garagedeuren in een donkergrijze kleur. Schoorsteenelementen in baksteen, afgedekt met een betonnen sluitstuk completeren het dorpse beeld. Veel aandacht is besteed aan erfafscheidingen grenzend aan openbaar gebied. Zij- en achtertuinen worden afgeschermd met begroeide gaashekwerken, de voortuinen worden voorzien van lage groene hagen. Op enkele plaatsen in het plan zijn vanwege de bijzondere stedenbouwkundige ligging accenten aangebracht in de vorm van stevig vormgegeven dakkapellen of verbijzonderingen in de kopgevels.

Optiemogelijkheden

Uw woning, uw smaak!
Lekker wonen betekent ook invulling geven aan uw eigen woonwensen. De 34 woningen geven hiervoor alle ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk. Bij het project “Dongen komt thuis 3" heeft de architect de opdracht gekregen een woning te ontwerpen die aanspreekt bij verschillende doelgroepen. Naast de keuze uit 6 verschillende types bij de 22 woningen en 3 verschillende types bij de 12, is er een uitgebreide keuze aan optie- en uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dakkapel, twee extra ruimtes op zolder of om uw woonkamer 1,2 of 2,4 meter langer te maken.
Tevens kunt u van uw garage een kantoor of speelkamer maken.
Kortom, tal van mogelijkheden! Vraag ernaar bij de makelaar.

Lees meer

Geïnteresseerd?

Schrijf je dan snel in!