Ontspannen wonen in de Beljaart

In de Beljaart 4 in Dongen realiseert Van de Ven Bouw en Ontwikkeling 11 sfeervolle woningen onder karakteristieke architectuur. Het project, Fase 5 van “Dongen komt thuis”, bestaat uit maar liefst twee types:
4 twee-onder-één kapwoningen met garage en 7 vrijstaande woningen met garage verdeeld over 3 types. Nagenoeg elke woning heeft een eigen identiteit door wisselende posities van kappen, erkers en gevelkozijnen, de kleur van het metselwerk en de plaats van de voordeur.


Bekijk de woningen

Ruim, royaal wonen nabij het centrum

Met ruim 25.000 inwoners is Dongen een dorp van de juiste grootte, niet te groot en niet te klein. Met een verrassend winkelaanbod en alle faciliteiten in huis zorgt Dongen ervoor dat het dorp zowel voor de inwoners als voor de inwoners van de naastgelegen dorpen aantrekkelijk is. In Dongen kun je terecht voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen. Voor de grotere winkelketens zijn de steden Tilburg, Breda en Oosterhout heel dichtbij.
In amper tien minuutjes rijden zit je in hartje Oosterhout.

Ook voor kinderen is Dongen een dorp waar meer dan genoeg te beleven is. Het telt diverse basisscholen en een school voor voortgezet onderwijs. Met de vele sportverenigingen is er ook op sportief vlak voor ieder wat wils. Dongen beschikt zelfs over een Dongense jeugdraad die verantwoordelijk is voor allerlei activiteiten voor de jeugd waaronder de Dongense zomerspelen. Ook de ijzertijdboerderij is een druk bezocht uitje. Met een rijk verenigingsleven wordt in Dongen van alles georganiseerd. Zo is Dongen Ice een jaarlijks terugkerend evenement met ieder jaar een White Christmas Party, een Duitse avond en meer.

Locatiekaart

Op vijf minuten fietsen vanaf het centrum van Dongen ligt aan de noordzijde van Dongen de wijk de Beljaart 4. Aan de rand van deze wijk, grenzend aan groengebied en nabij de buurtvoorzieningen en het speelgebied Beljaart Buiten bevindt zich het plan “Dongen komt thuis” fase 5.

Dongen komt thuis fase 5 is de kers op de taart. Bestaande uit 11 luxe woningen sluiten ze qua architectuur naadloos aan op de eerdere fases van 'Dongen komt thuis'. De woningen liggen aan de groene rand van de Beljaart, nabij buurtvoorzieningen zoals een supermarkt en diverse scholen én het speelgebied Beljaart Buiten.

Warme architectuur met een levendig straatbeeld

Fase 5 van 'Dongen komt thuis' bestaat uit een lint van 11 vrijstaande woningen en 2-kappers. Aan de noordzijde start het lint met een gedraaide vrijstaande woning. De woning is wit gekeimd en heeft een erker aan de voorgevel. Samen met de reeds bestaande woning aan de rotonde vormen ze eenpoort naar de achterliggende wijk.

Door af te wisselen in kleur van het metselwerk, type woning en rooilijn ontstaat er diversiteit in de straat. De 2-kappers zijn asymmetrisch in opbouw hierdoor ontstaat er identiteit per woning. Een plint van donker metselwerk op begane grond en een band van terugliggend metselwerk op de 1e verdieping zorgen voor verbinding
van de verschillende woningtypologieën. De vrijstaande woningen hebben standaard een erker aan de voor- of zijgevel.

Optiemogelijkheden

Lekker wonen betekent ook invulling geven aan uw eigen woonwensen. De 11 woningen geven hiervoor alle ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk. Bij het project “Dongen komt thuis 5’ heeft de architect de opdracht gekregen een woning te ontwerpen die aanspreekt bij verschillende doelgroepen. Naast de keuze uit 2 verschillende hoofdtypes bij de 11 woningen, is er een uitgebreide keuze aan optie- en uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dakkapel, twee extra ruimtes op zolder of om uw woonkamer 1,2 of 2,4 meter langer te maken. Tevens kunt u van uw garage een extra onbenoemde ruimte maken. Kortom, tal van mogelijkheden! In deze brochure zijn niet alle mogelijkheden weergegeven, wij hebben de mogelijkheden wel voor u uitgewerkt, vraag ernaar bij de makelaar.

Lees meer

Alle woningen zijn verkocht!

Inschrijven is niet meer mogelijk