Comfort keuken

Voor de woningen in “Dongen komt thuis” Fase 2 reikt Nuva keukens uit Tilburg u een complete basiskeuken aan; de Comfortkeuken. Compleet voorzien van apparatuur. Wilt u liever nóg luxer dan heeft u keuze uit nog twee types, de Luxe en Excellent keuken. Omdat smaken verschillen kunt u ook hier nog vanaf wijken en uw keuken inrichten naar eigen zin.

In elk woningtype zijn standaard de aansluitingen van de drie getoonde Comfort keukenopstellingen aanwezig.

(Keuken op afbeelding links: Type B1 D1 en D2)

Naar eigen wens

Comfort Keuken
Gekozen is voor witte fronten. Mooi neutraal en tijdloos. Wilt u toch liever fronten in een ander design of andere grepen, dan kan dat ook. Voor zowel de fronten als het werkblad heeft u de keuze uit diverse kleuren. Daarnaast is de keuken uitgerust met: een koelkast, een vaatwasser, een combimagnetron, een trendy schouwkap en een 4-pits-gaskookplaat. Wanneer je kiest voor deze optie is je keuken helemaal klaar om er naar hartenlust in te kokkerellen.

(Keuken op afbeelding rechts: Type D3 en D4)

Liever nóg luxer?

Naast de standaard Comfortkeuken heeft Nuva voor u ook twee luxere versies uitgewerkt; de Luxe keuken en de Excellent keuken. Tegen een schappelijke meerprijs heeft u dus nóg meer luxe. Met hulp van Nuva keukens kunt u uw eigen keuken tegen een meerprijs naar wens inrichten. Zo behoort ook een ander werkblad, een inductiekookplaat of een keuken in een hoekopstelling tot de mogelijkheden. Het is maar net wat u mooi en praktisch vindt.

(Keuken op afbeelding links: type G1 en G2)

Kunt u niet slagen bij NUVA?

Kunt u niet slagen bij Nuva? Geen enkel probleem! Voor alle 17 woningen van het plan “Dongen komt thuis” Fase 2 wordt de stelpost voor de keuken verrekend met het meer- en minderwerk in uw woning.

Een comfortabele badkamer

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling B.V. heeft speciaal voor haar kopers een showroom ingericht. Wij bieden onze kopers een aantal keuzes.
Voor het project “Dongen komt thuis” Fase 2 hebben wij een pakketkeuze gemaakt. In uw woning is het Comfort pakket opgenomen. Binnen dit pakket heeft u verschillende kleurkeuzes voor bijvooreeld tegelwerk. Wilt u nog meer luxe dan bieden we u de optie om één van de twee luxere pakketten te kiezen tegen een vaste meerprijs. U kunt het Comfortpakket op uw gemak bekijken in onze koperskeuzeshowroom in Nieuwkuijk. Maak hiervoor een afspraak met de kopersbegeleider van uw woning.
Naast de sanitairpakketten zijn er nog enkele sanitairopties mogelijk zoals een bad, een wastafelmeubel en een glazen douchewand. Deze opties kunt u ook bekijken in onze showroom.

Anders kan ook

De badkamer moet bovenal úw badkamer zijn. Hoewel het streven naar hoogwaardige kwaliteit is vertaald in een prima basisuitwerking zijn aanpassingen altijd mogelijk. In onze showroom kunt u op uw gemak kijken naar de mogelijkheden en meerwerkopties.

Onze kopersbegeleider staat voor u klaar om u te helpen de juiste keuze te maken. Vraag naar de showroombrochure voor de mogelijkheden.

GEÏNTERESSEERD?

Schrijf je dan snel in!