Ontspannen wonen in de Beljaart

In de Beljaart 4 in Dongen realiseert Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV 22 sfeervolle woningen onder karakteristieke architectuur. Het project, Fase 4 van “Dongen komt thuis”, bestaat uit maar liefst zes types: 6 tussenwoningen, 4 hoekwoningen, 8 twee-onder-één kapwoningen verdeeld over twee types en 4 vrijstaand geschakelde woningen. Elke woning heeft een eigen identiteit door wisselende posities van kappen, erkers en luifels, de kleur van het metselwerk en de plaats van de voordeur.

Ruim, royaal wonen nabij het centrum

Met ruim 25.000 inwoners is Dongen een dorp van de juiste grootte, niet te groot en niet te klein. Met een verrassend winkelaanbod en alle faciliteiten in huis zorgt Dongen ervoor dat het dorp zowel voor de inwoners als voor de inwoners van de naastgelegen dorpen aantrekkelijk is. In Dongen kun je terecht voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen. Voor de grotere winkelketens zijn de steden Tilburg, Breda en Oosterhout heel dichtbij. In amper tien minuutjes rijden zit je in hartje Oosterhout.
Ook voor kinderen is Dongen een dorp waar meer dan genoeg te beleven is. Het telt diverse basisscholen en een school voor voortgezet onderwijs. Met de vele sportverenigingen is er ook op sportief vlak voor ieder wat wils. Dongen beschikt zelfs over een Dongense jeugdraad die verantwoordelijk is voor allerlei activiteiten voor de jeugd waaronder de Dongense zomerspelen. Ook de ijzertijdboerderij is een druk bezocht uitje. Met een rijk verenigingsleven wordt in Dongen van alles georganiseerd. Zo is Dongen Ice een jaarlijks terugkerend evenement met ieder jaar een White Christmas Party, een Duitse avond en meer.

Locatiekaart

Op vijf minuten fietsen vanaf het centrum van Dongen ligt aan de noordzijde van Dongen de wijk de Beljaart 4. Aan de rand van deze wijk, grenzend aan groengebied en nabij de buurtvoorzieningen en het speelgebied Beljaart Buiten bevindt zich het plan “Dongen komt thuis” fase 4.

De woningen liggen aan de groene rand van de Beljaart, nabij buurtvoorzieningen zoals een supermarkt en diverse scholen én het speelgebied Beljaart Buiten. Het project “Dongen komt thuis” fase 4 biedt woningen voor een brede doelgroep, zowel voor starters als voor gezinnen biedt het project volop keus.

Warme architectuur met een levendig straatbeeld

De 22 woningen in het plan “Dongen komt thuis” fase 4 zijn ontworpen als een samenhangende reeks met tegelijkertijd een interessante verscheidenheid.
Identiteit en diversiteit! Dit zijn de kernwoorden voor de 22 nieuwe woningen in de 4e fase van ‘Dongen komt thuis’ in de Beljaart 4 te Dongen. Ook in deze fase is een mix gemaakt van zes verschillende types. Vrijstaand geschakelde woningen, 2 kappers, hoekwoningen met garage en rijwoningen. Alle woningen hebben een zadeldak met een overstek.

Optiemogelijkheden

Lekker wonen betekent ook invulling geven aan uw eigen woonwensen. De 22 woningen geven hiervoor alle ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk. Bij het project “Dongen komt thuis 4’ heeft de architect de opdracht gekregen een woning te ontwerpen die aanspreekt bij verschillende doelgroepen. Naast de keuze uit 6 verschillende hoofdtypes bij de 22 woningen, is er een uitgebreide keuze aan optie- en uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dakkapel, twee extra ruimtes op zolder of om uw woonkamer 1,2 of 2,4 meter langer te maken. Tevens kunt u van uw garage een kantoor of speelkamer maken. Kortom, tal van mogelijkheden! In deze brochure zijn niet alle mogelijkheden weergegeven, wij hebben de mogelijkheden wel voor u uitgewerkt, vraag ernaar bij de makelaar.

Lees meer

Geïnteresseerd?

Schrijf je nu dan snel in!