Kies zelf je keuken

Omdat smaken verschillen worden de woningen van ‘Dongen komt huis’ Fase 4 opgeleverd zonder keuken. Wel zorgen we voor alle benodigde aansluitingen.

Nuva Keukens heeft verschillende keukenideeën uitgewerkt.

Een comfortabele badkamer

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling heeft speciaal voor haar kopers een showroom ingericht. Wij bieden onze kopers een aantal keuzes.

Voor de 22 woningen in het project “Dongen komt thuis” Fase 4 hebben wij een pakketkeuze gemaakt. In de woningtypes E, H1, H2 en H3 is het Comfort pakket opgenomen. Binnen dit pakket heeft u verschillende keuzes voor bijvoorbeeld tegelwerk. Wilt u nog meer luxe dan bieden we u de optie om één van de twee luxere pakketten te kiezen tegen een vaste meerprijs. U kunt het Comfortpakket op uw gemak bekijken in onze koperskeuzeshowroom in Nieuwkuijk. Maak hiervoor een afspraak met de kopersbegeleider van uw woning.

Naast de sanitairpakketten zijn er nog enkele sanitairopties mogelijk zoals een bad, een wastafelmeubel en een glazen douchewand. Deze opties kunt u ook bekijken in onze showroom.

Een Excellente badkamer

In de woningtypes F en G is het Excellent pakket opgenomen. Binnen dit pakket heeft u verschillende keuzes voor bijvoorbeeld tegelwerk. U kunt het Excellentpakket op uw gemak bekijken in onze koperskeuzeshowroom in Nieuwkuijk.

Anders kan ook

De badkamer moet bovenal úw badkamer zijn. Hoewel het streven naar hoogwaardige kwaliteit is vertaald in een prima basisuitwerking zijn aanpassingen mogelijk. In onze showroom kunt u op uw gemak kijken naar de mogelijkheden en meerwerkopties. Onze kopersbegeleider staat voor u klaar om u te helpen de juiste keuze te maken. Vraag naar de showroombrochure voor de mogelijkheden.

GEÏNTERESSEERD?

Schrijf je dan snel in!