Een luxe keuken

Voor de woningen “Dongen komt thuis” fase 5 reikt Nuva Keukens uit Tilburg u een complete keuken aan; Compleet voorzien van hoogwaardig apparatuur. Omdat smaken verschillen kunt u ook hier nog van afwijken en uw keuken inrichten naar eigen zin.

Kunt u niet slagen bij Nuva? Geen enkel probleem! Voor alle 11 woningen van het plan “Dongen komt thuis” Fase 5 wordt dan de stelpost voor de keuken verrekend met het meer- en minderwerk in uw woning.

Een Excellente badkamer

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling heeft speciaal voor haar kopers een showroom ingericht.

Voor de 11 woningen in het project “Dongen komt thuis” fase 5 hebben wij het Excellentpakket opgenomen. Binnen dit pakket heeft u verschillende keuzes voor bijvoorbeeld tegelwerk. U kunt het Excellentpakket op uw gemak bekijken in onze koperskeuzeshowroom in Nieuwkuijk. Maak hiervoor een afspraak met de kopersbegeleider van uw woning.

Anders kan ook

De badkamer moet bovenal úw badkamer zijn. Hoewel het streven naar hoogwaardige kwaliteit is vertaald in een prima basisuitwerking zijn aanpassingen mogelijk. In onze showroom kunt u op uw gemak kijken naar de mogelijkheden en meerwerkopties.
Onze kopersbegeleider staat voor u klaar om u te helpen de juiste keuze te maken. Vraag naar de showroombrochure voor de mogelijkheden.